Killin Markkinat 2015

KILLIN MARKKINAT JÄRJESTETÄÄN NORMAALIIN TAPAAN ELOKUUN LOPUSSA

Raision perinteisten Killin Markkinoiden järjestäminen alkaneena kesänä on ollut pitkään vaakalaudalla, koska koko Raisiokeskuksen alue on suuressa remontissa keväästä pitkälle syksyyn torin paikanvaihdoksen ja rakennusten julkisivuremontin vuoksi. Välillä näytti jo todennäköiseltä että markkinoista jouduttaisiin pitämään välivuosi ainakin keskustan alueella, mutta nyt palaset ovat loksahtaneet kohdilleen ja Raisiokeskus sekä markkinoiden järjestelyä varten perustettu tapahtumaryhmä ovat yhteistyössä alueen maan- ja kiinteistöomistajien kanssa varmistaneet että Killin Markkinat järjestetään Raision päivänä elokuun viimeisenä lauantaina, eli 29.8.

Markkinapaikka vaihtuu aiemmista vuosista, kun tori ei ole käytettävissä remontin vuoksi. Uusi keskuspaikka tulee olemaan Kelan edustan parkkialue Soliniuksenkujan varrella, eli kovin montaa sataa metriä ei torista jouduta siirtymään. Soliniuksenkuja tullaan sulkemaan tapahtumapäiväksi, jolloin sen kautta saadaan yhtenäinen markkina-alue aina Lumparlan puistoon asti. Killin Markkinoiden kanssa samana päivänä Raisiossa tapahtuu paljon muutakin, kuten esimerkiksi yhteistyössä markkinoiden kanssa järjestettävä käsityöläistori Friisilän verstaiden pihapiirissä. Markkinoille toivotaan viime vuoden tapaan mukaan runsaasti sekä markkinamyyjiä että raisiolaisia yhdistyksiä.

Markkinapaikkojen myynti ja ohjelmiston rakentaminen aloitetaan nyt pikavauhdilla. Killin Markkinoista kiinnostuneet voivat tiedustella markkinoista ja varata paikkoja sähköpostitse osoitteesta jani.nieminen@raisiokeskus.fi. Markkinoista tullaan tiedottamaan lisää Raisiokeskuksen näillä uusituilla kotisivuilla sekä Raisiokeskksen Facebook-sivuilla osoitteissa www.facebook.com/raisiokeskus