Ota yhteyttä

Raisiokeskus.fi -verkkosivujen julkaisija on Raision Kauppakeskus Oy yhteistyössä Raisiokeskuksen yrittäjien yhdistys Raikas ry:n kanssa.

Yhteystiedot: 
Raision Kauppakeskus Oy & Raikas ry
c/o Kuvamestari Kalefoto, Raisiontori 2, 21200 Raisio
jani.nieminen@raisiokeskus.fi

 

Raisiokeskuksen yrittäjien yhdistys Raikas ry

Yhdistys on Raision keskustan liikekeskuksessa, Raisiokeskuksessa, toimintaa harjoittavien yritysten ja palveluntarjoajien yhteistoimintaelin. Yhdistyksen tehtävänä on vahvistaa keskustan kaupallista kilpailuasemaa, lisätä yrittäjien yhteistyötä, toimia edunvalvojana ja neuvotteluosapuolena Raision kaupungin ja kiinteistönomistajien suuntaan. Yhdistyksen toiminnasta vastaa vuosikokouksen valitsema hallitus apunaan hallituksen valitsemat mahdolliset toimikunnat ja -henkilöt.

Hallitus 2017-2018
- Puheenjohtaja Jukka Liukas (Kuvamestari Kalefoto), jukka@kuvamestari.fi, 0400-520636
- Muut varsinaiset jäsenet: Mirva Nummelin (Miimun Kangas), Helena Tohmo (Fysioterapeutti Helena Tohmo), Elina Ahvamaa (Puntarivalmennus, Cambridge ohjelma), Sari Laine (Veto ja Lepo), Kaisa Ruohonen (Kauneushoitola Sininen Hetki) Mia Lineri (Vaateliike Miline).

Raision Kauppakeskus Oy

Raision Kauppakeskus Oy on Raisiokeskuksen yrittäjäyhdistyksen kokonaan omistama kehitys- ja markkinointiyhtiö. Yhtiön hallituksen puheenjohtaja on Jukka Liukas (Kuvamestari Kalefoto).

Kiinteistöhuolto

Raisiokeskuksen kiinteistöhuollosta vastaa Tasalan Huolto Oy. Yhteyshenkilö Mika Parkkinen 020 722 9926, mika.parkkinen(at)isannointitalo.fi.