Ota yhteyttä

Raisiokeskus.fi -verkkosivujen julkaisija on Raision Kauppakeskus Oy yhteistyössä Raisiokeskuksen yrittäjien yhdistys Raikas ry:n kanssa.

Yhteystiedot: 
Raision Kauppakeskus Oy & Raikas ry
c/o Kuvamestari Kalefoto, Raisiontori 2, 21200 Raisio
info@raisiokeskus.fi

 

Raisiokeskuksen yrittäjien yhdistys Raikas ry

Yhdistys on Raision keskustan liikekeskuksessa, Raisiokeskuksessa, toimintaa harjoittavien yritysten ja palveluntarjoajien yhteistoimintaelin. Yhdistyksen tehtävänä on vahvistaa keskustan kaupallista kilpailuasemaa, lisätä yrittäjien yhteistyötä, toimia edunvalvojana ja neuvotteluosapuolena Raision kaupungin ja kiinteistönomistajien suuntaan. Yhdistyksen toiminnasta vastaa vuosikokouksen valitsema hallitus apunaan hallituksen valitsemat mahdolliset toimikunnat ja -henkilöt.

Hallitus 2022-2023
Jukka Liukas (Kuvamestari Kalefoto), jukka@kuvamestari.fi, 0400-520636, Kaisa Ruohonen (Kauneushoitola Sininen Hetki), Mia Lineri (Vaateliike Miline), Janne Suhonen (Perhekoti Lohirinne), Raila Piivek (Painéless), Anne Johansson (Killin Kopio)

Raision Kauppakeskus Oy

Raision Kauppakeskus Oy on vuonna 1989 perustettu Raisiokeskuksen yrittäjäyhdistyksen kokonaan omistama kehitys- ja markkinointiyhtiö. Yhtiön hallituksen puheenjohtaja on Jukka Liukas (Kuvamestari Kalefoto).

Kiinteistöhuolto

Raisiokeskuksen kiinteistöhuollosta vastaa Tasalan Huolto Oy. Yhteyshenkilö Mika Parkkinen 020 722 9926, mika.parkkinen(at)isannointitalo.fi.