Korona-infoa

Koronaepidemia on puhuttanut paljon tänä vuonna, eikä poikkeustilan kestosta ole vielä mitään tarkkaa tietoa. Raisiokeskuksen liikkeet palvelevat poikkeusaikanakin asiakkaitaan, mutta aukioloajoissa ja toiminnassa muutenkin saattaa olla erikoisjärjestelyitä. Liikkeissä tämä epidemia on tarkoittanut lisäksi mm. tehostettua siivousta sekä panostamista pieniin asioihin asiakkaiden ja henkilökunnan terveyden vuoksi.

Kipeiden ja riskiryhmään kuuluvien on syytä noudattaa THL:n ohjeita ja turvautua esimerkiksi Raision kaupungin ja kauppojen tarjoamiin kauppakassipalveluihin. Lue lisää kaupungin kotisivuilta. Apua kannattaa pyytää myös läheisiltä ja naapureilta.

Muistattehan että nyt on syytä välttää ruuhkia ja kanssaihmisiin on pidettävä riittävää turvaväliä. Ostoksille kannattaa lähteä perheen sijasta mahdollisimman pienellä porukalla ja hygieniasta on syytä myös asiakkaiden pitää hyvää huolta. Maksuvaiheessa suosittelemme käteisen sijasta lähimaksua pankkikortilla. Myös kasvomaskien käyttöä suositellaan. Tästä löydät listan Raisiokeskuksessa kasvomaskeja myyvistä tahoista.

Muista ladata myös THL:n Koronavilkku-sovellus.

Pysytään terveinä ja pidetään huolta lähimmäisistä. Yhdessä tästäkin selvitään.

TERVETULOA PALVELTAVAKSI TERVEENÄ!