Korona-infoa

Koronaepidemia on puhuttanut paljon viime viikkoina, eikä poikkeustilan kestosta ole vielä mitään tarkkaa tietoa. Raisiokeskuksen liikkeet palvelevat poikkeusaikanakin asiakkaitaan, mutta aukioloajoissa ja toiminnassa muutenkin saattaa olla erikoisjärjestelyitä. Liikkeissä tämä epidemia on tarkoittanut lisäksi mm. tehostettua siivousta sekä panostamista pieniin asioihin asiakkaiden ja henkilökunnan terveyden vuoksi.

Kipeiden ja riskiryhmään kuuluvien on syytä noudattaa THL:n ohjeita ja turvautua esimerkiksi Raision kaupungin ja kauppojen tarjoamiin kauppakassipalveluihin. Lue lisää kaupungin kotisivuilta. Apua kannattaa pyytää myös läheisiltä ja naapureilta.

Kokoamme tälle sivulle ohjeita asiointiin Raisiokeskuksessa korona-aikana. Muistattehan että nyt on syytä välttää ruuhkia ja kanssaihmisiin on pidettävä riittävää turvaväliä. Ostoksille kannattaa lähteä perheen sijasta mahdollisimman pienellä porukalla ja hygieniasta on syytä myös asiakkaiden pitää hyvää huolta. Maksuvaiheessa suosittelemme käteisen sijasta lähimaksua pankkikortilla.

Pysytään terveinä ja pidetään huolta lähimmäisistä. Yhdessä tästäkin selvitään.

 

Tässä joitain korona-ajan aukioloaikoja. Muistattehan että pääsäinenkin voi aiheuttaa poikkeavia aikatauluja, joten varminta on soittaa etenkin pienimpiin liikkeisiin ennen asioinnille menoa.

S-MARKET RAISIONTORI
Avoinna joka päivä kellon ympäri. Rauhallisimmat asiointiajat osuvat iltayhdeksän ja aamukahdeksan välille. Ruuhkaisinta on iltapäivällä neljän jälkeen, joten sitä kannattaa välttää, jos suinkin mahdollista.

KUVAMESTARI KALEFOTO
Maanantaista torstaihin klo 10.00 - 17.00.

GALLERIA KEHYSKULMA

Auki silloin kun sinnulle sopii. Ota yhteyttä ja sovi aika. Markku / 02-5330715 / markkutuokko@gmail.com

RAISION KEILAILUKESKUS
Suljettu 18.3.-31.5.2020 (14.5. riippuu miten etenee)

 

TERVETULOA PALVELTAVAKSi TERVEENÄ!

Pysytään terveinä ja pidetään huolta lähimmäisistä. Yhdessä tästäkin selvitään.