Nousiaisten Hautauspalvelu Oy

Tiedot

Aukioloajat: 
Ma-To: 9:00-17:00
Pe: 9:00-15:30
Muina aikoina sopimuksesta.
Puhelinpäivystys 24h
Sijainti: 
Kerttulantie 4
Puhelin: 
02 5369397

Kaikki palvelut yhdestä paikasta – hautajaisten ennakkosuunnittelusta perunkirjoitukseen

Nousiaisten Hautauspalvelu Oy tekee hautajaisjärjestelyt mahdollisimman yksilöllisesti ja vaivattomasti, asiakkaan toiveita kuunnellen. Huolehdimme kaikista käytännön järjestelyistä, joten aikaa jää rauhoittumiseen ja surutyön tekemiseen. Toimipisteemme sijaitsee Raision Ykkösapteekin ja taksiaseman talossa. Sisäänkäynti kävelysillan puoleiselta sivulta. Toimipisteen sisäänkäynnin viereen on varattu merkitty asiakasparkkipaikka.

Luotettava perheyritys

Olemme hautauspalvelualan uusi perheyritys. Aloitimme toimintamme Nousiaisissa joulukuussa 2009. Perusajatuksemme on tarjota paikallista hautauspalvelua Raisiossa, Nousiaisissa ja Maskussa. Suuri osa toimeksiannoistamme tapahtuu myös Turussa ja muualla Turun seudulla. Olemme valmiita palvelemaan asiakkaita niin läheltä kuin kauempaakin.

Tavoitteemme on luoda yritys, jonka tunnusmerkit ovat luotettavuus ja asiakaslähtöisyys. Haluaisimme tulla muistetuksi järjestämiemme hautajaisten huomaavaisuudesta, sujuvuudesta ja vaivattomuudesta. Noudatamme EFFS:n (European Federation of Funeral Services) asettamia hautaustoimistojen eettisiä ohjeita. Toiminnassamme kiinnitämme erityisesti huomiota mm. luottamukseen, ehdottomaan vaitioloon sekä hienotunteisuuteen. Hautajaisten kustannukset eivät tule asiakkaalle yllätyksenä, täytämme tilauskaavakkeen asiakkaan kanssa, josta annamme myös kopion asiakaalle.