OteShop

Tiedot

Aukioloajat: 
Myymälä ja palvelut avoinna ma-pe klo 10-16
Sijainti: 
Tasalanaukio 12 (Varppeenaukio 11) Kela-rakennus 2.krs
Puhelin: 
044 700 5315

OteShop- Sisustus ja lifestyle myymälä Raision keskustassa

OteShop on syntynyt sen perustajan ja ylläpitäjän, Sosiaalipalvelusäätiö Ote sr:n, tarkoituksesta edistää ja tukea vaikeassa työmarkkina-asemassa olevien henkilöiden kuntoutumista, koulutusta ja työllistymistä.

OteShop´n valikoimista löytyy jokaisen kukkarolle sopivia tuotteita niin lahjaksi kuin omaan kotiin, mökille kuin tuliaisiksi. Saman katon alla toimii myös ompelimo-verhoomo, jossa kunnostamme ja korjaamme vanhaa, mutta toisinaan teemme myös uutta. Meiltä ostamalla asiakas on edistämässä työllistymistä ja vaikuttamassa yhteiskuntaan tukemalla voittoa tavoittelematonta Yhteiskunnallista ja Avainlippu yritystä. Vastuullisuus ja ekologisuus näkyy myös tuotevalikoimissamme. Haluamme olla rakentamassa parempaa huomista.

OteShop´n palveluvalikoimasta löytyy myös IT-palvelut. Kunnostamme ja korjaamme mm. vanhoja tietokoneita ja tarjoamme apua IT-ongelmissa. Yrityksille tarjoamme IT-laitteiden kierrätyspalvelua ja mahdollisuutta alihankintatöiden yhteistyöhön.

Sosiaalipalvelusäätiö Ote sr kehittää ratkaisuja yhteiskunnallisiin tarpeisiin ja ongelmiin ja on edistämässä ja tukemassa työllisyyttä. OteShop on osa tätä kokonaisuutta ja sen tuotot käytetään lyhentämättöminä yhteiseen hyvään.

OteShop-Sinulle joka välität.

www.oteshop.fi (myös verkkokauppa)