Raisiokeskukselle uusi hallitus ja toimihenkilöitä

Raisiokeskuksen keulakuvana pitkään ja kunniakkaasti toiminut Jukka Liukas astui vuosien harkinnan ja yrittämisen jälkeen tänä keväänä syrjään puheenjohtajan paikalta. Samalla hallituksesta jäi pois myös toinen pitkään toiminnassa mukana ollut, ja aiemmin myös puheenjohtajana toiminut, Raila Piivek. Näiden kahden yrittäjän myötä Raisiokeskuksen hallituksesta poistu iso määrä kokemusta ja tietotaitoa, mutta molemmat jatkavat edelleen yrityksineen mukana aktiivisina jäseninä.
 

Poistuneesta tiedosta huolimatta sitä löytyy toki myös sekä uudelta hallitukselta että toimihenkilöiltä. Uuteen hallitukseen tulivat valituksi jatkavina Mia Lineri Vaateliike Milinestä, Kaisa Ruohonen kauneushoitola Sinisestä Hetkestä, Anne Johansson Killin Kopiosta sekä Janne Suhonen Perhekoti Lohirinteestä. Uutena jäsenenä hallitukseen valittiin UVKH Dance tanssikoulua keskustassa pyörittävä Karoliina Hievanen. Puheenjohtajan nuijan otti heilutettavakseen kauneudenhoitoalan yrittäjä Ruohonen, mutta vastuuta on jaettu entistä enemmän myös varapuheenjohtajaksi valitulle painoalan yrittäjä Johanssonille sekä rahastonhoitajaksi valitulle Suhoselle. Hallituksen apuna mm. markkinointi, viestintä ja tapahtumajärjestelytehtävissä jatkaa edelleen aktivaattori-nimikkeellä toimien Jani Nieminen.

 

Raisiokeskus on laajasti katsottuna Raision keskustan alueella toimiva yrittäjien, yritysten ja muiden toimijoiden sekä kaupungin ja kaupunkilaisten yhteiseksi hyödyksi toimiva yhteistyöverkosto, johon yritykset ja yrittäjät voivat liittyä jäseneksi. Raisiokeskus pyrkii kehittämään ja ylläpitämään kaupungin keskustan vetovoimaa ja elinvoimaisuutta ja siellä toimivien yritysten toimintaedellytyksiä sekä kaupallista kilpailuasemaa. Lisätietoa Raisiokeskuksesta löytyy koti- ja Facebook-sivuilta: www.raisiokeskus.fi & www.facebook.com/raisiokeskus.