Raisiokeskuksen uuteen hallitukseen naisenergiaa

Raisiokeskuksen torstaina pidetty verkostoitumisilta ja vuosikokous poikivat paljon mielenkiintoisia keskusteluja ja myös uuden hallituksen ja puheenjohtajan Raisiokeskusta vetämään. Illanvietto järjestettiin jäsenyritys Raision Keilailukeskuksen tiloissa ja se aloitettiin nauttimalla herkullisesta illallisesta sekä Raisio-seuran puheenjohtaja Esa Salmisen kuvaesityksestä raisiolaisen kaupankäynnin historiasta aina 1800-luvun lopulta lähtien.

Ruokailun, kuvaesityksen ja sisäisen koulutuksen jälkeen vuorossa oli vuosikokous, jossa valittiin uudeksi puheenjohtajaksi väistyvän Raila Piivekin tilalle pitkän linjan yrittäjä ja raisiolainen Jukka Liukas (Kuvamestari Kalefoto), joka on toiminut keskustan yrittäjien nokkamiehenä jo -90 luvun lopussa ennen Raisiokeskuksen perustamista. Rinnalleen hallitukseen Liukas saa paljon naisenergiaa, kun aiemman neljän jäsenen sijasta hallitukseen kuuluu nyt seitsemän energistä naista; hallituksessa jatkavat Mirva Nummelin (Miimun Kangas) sekä Helena Tohmo (Fysioterapeutti Helena Tohmo) ja uusina valitut Sari Laine (Veto ja Lepo), Kaisa Ruohonen (Sininen Hetki), Elina Ahvamaa (Cambridge valmennus), Liisa Louhi-Rajamäki (Fysicos) ja Mia Lineri (Vaateliike Miline). Hallituksesta pois jäävät Anne Maunula sekä ex-puheenjohtaja Raila Piivek kukitettiin kiitosten kera.

Virallisen ohjelman jälkeen ilta jatkui vielä urheilun merkeissä, kun Raision Keilailukeskuksen toimitusjohtaja ja maajoukkuekeilaaja Petra Eriksson-Sola johdatti oppimishaluista jäsenistöä keilailun saloihin.