RAISIOKESKUKSESSA MARKKINAT LAUANTAINA 29.8.

Perinteiset Raisio-päivät vietetään 42. kerran elokuun viimeisenä viikonloppuna. Yksi viikonlopun päätapahtumista on lauantaiset Killin Markkinat, joiden järjestäminen oli pitkään epävarmaa Raision keskustan remonttien takia. Lopulta keskustasta löytyi kuitekin erittäin hyvä tilapäispaikka markkinoiden järjestämiseen ja markkinat saadaan osaksi Raisio-päivää. Markkina-alue on Raisiokeskuksessa Raision Kelan edustan parkkipaikalla ja Soliniuksenkujalla, joka on lauantaina suljettu liikenteeltä.

Markkinat avaa lauantaina kello 9:00 lavalle nouseva kaupunginjohtaja Ari Korhonen. Siitä eteenpäin ohjelmaa jatkuu lavalla lähes tauotta kello 15:00 asti, jolloin markkina-alue suljetaan. Lavalla nähdään ja kuullaan monenlaista ohjelmaa, kun tarjolla on sekä tanssimusiikkia, jumppaesityksiä, runon lausuntaa sekä sirkusta. Viimeisenä lavaohjelmana mitellään Raision valtuustoryhmien välinen Killin Kivi -kisa kello 13:45 alkaen.

Mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa on tarjolla myös lavan ulkopuolella myyntikojuilla, joissa on myytävien tuotteiden lisäksi tarjolla esimerkiksi lapsille ilmainen puuha-alue pomppulinnoineen, Toyotan hybridin koeajoa, Raisio-Seuran aikuisten värityskilpailu sekä Raision seurakunnan teltalla kello 10-12 rapsutettavina olevat kaverikoirat.

Markkinapäivänä kävelymatkan päässä Raisiokeskuksesta järjestetään myös Friisilän Verstaiden pihalla käsityötapahtuma. Markkinapäivän epäviralliset päättäjäiset tanssitaan Huvilinnussa, jossa lavalle nousee Eija Kantola.

Lisätietoa Raisio-päivien ohjelmistosta löytyy Raision kaupungin kotisivuilta.

Tutustu myös Killin Markkinoiden Facebook-tapahtumaan sekä markkinaohjelmaan ja julisteeseen.