Raisiokeskus pop up 30.3.2017 - 100 LASISSA KOHTI UUTTA SATAA VUOTTA

RAISIOKESKUS JALKAUTUU KAUPUNGINTALOLLE to 30.3. klo 12-16

Raision keskustassa toimivan Raisiokeskuksen jäsenyritykset järjestävät torstaina 30.3. pop-up tapahtuman ”100 LASISSA KOHTI UUTTA SATAA VUOTTA” Raision kaupungintalolla kello 12-16. Tapahtuma on osa Suomi 100 Raisiossa -tapahtumakokonaisuutta ja sen tarkoituksena on kertoa kaupunkilaisille keskustan palveluista ja yritysten ammattitaidosta. Tapahtuma on suunnattu pääosin senioriväestölle, mutta ostettavaa, nähtävää, koettavaa ja kuultavaa löytyy myös nuoremmille. Tapahtuma käynnistyy kello 12, jolloin jaetaan Suomi100-hengessä sadalle ensimmäiselle ilmainen yllätysämpäri.

Tapahtumaan on tulossa tuotteitaan myymään ja toimintaansa esittelemään yli 20 Raision keskustassa toimivaa yritystä sekä raisiolaisia käsityöharrastajia ja yhdistyksiä. Esillä on mm. kosmetiikkaa, apuvälineitä, valokuvaustarvikkeita, käsitöitä ja lisäksi tarjolla on myös työnäytteitä esimerkiksi hieronta- ja kauneudenhoitoalan yrityksiltä.

Kaupungintalon aulatiloista löytyvien myyntipöytien lisäksi valtuustosalissa järjestetään neljä asiantuntijaluentoa. Luentojen lisäksi kaupungintalon aulatiloissa tapahtuman laulava juontaja Reija Kortet tulee haastattelemaan yrittäjiä. Myös kaupungintalon Elaus-kahvila on auki koko tapahtuman ajan.

Valtuustosalin asiantuntijaluennot:

  • 12:30-12:50 Lihasvoiman harjoittaminen, ravinto, tasapaino-ryhmä ja muistikuntoutus - Hannamari Koivisto ja Sari Laine / Veto ja Lepo
  • 13:15-13:35 Testamentti ja edunvalvontavaltuutus - Anne Maunula / Lakiasiaintoimisto Anne Maunula
  • 14:00-14:20 Senioriasuminen - Taina Tähtinen / Aninkainen.fi
  • 14:45-15:05 Raision kaupungin eläkeläisten palvelut - Karoliina Haaksiluoto / Raision kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelut