Yritysesittely: Raision Näkökulma

Katso uusi yritysesittelyvideomme!

Raision Näkökulma on 30-vuotias täyden palvelun optikkoliike, joka on aina panostanut ammattitaitoon, kouluttautumiseen, laatuun ja palveluun, joihin kuuluvat mm. näöntutkimukset, piilolasisovitukset, työnäköpalvelut, silmälääkäripalvelut, silmänpohjakuvaukset, silmien terveystarkastukset ja näkökenttätutkimukset.

Olemme erikoistuneet karsastuksen hoitoon ja erikoispiilolaseihin. Palvelemme monipuolisella tuotevalikoimalla ja ammattitaidolla myös urheilu- ja harrastelasien  sekä työnäkemisen osalta. Meillä sinua palvelee aina työnäkemisen erikoiskoulutuksen saanut optikko.

Monipuolinen tuotevalikoimamme sisältää halpoja sekä laadukkaita tuotteita. Näin ollen valikoimastamme löytyy lähes kaikentasoisille budjeteille sopivia vaihtoehtoja. Olemme kuitenkin keskittyneet korkaan laatuun, joten silmälasilinsseinä käytämme pääasiassa saksalaisen Zeiss:in ja maailman suurimman linssivalmistajan ranskalaisen Essilor:in linssejä. Itsenäisenä ja yksityisenä yrityksenä voimme käyttää myös suomalaisen Piiloset:in tai japanilaisen Hoya:n tuotteita asiakkaan tarpeen ja toiveen mukaan.

Ajanvaraus optikolle ja silmälääkärille p. 024306677 tai www.raisionnakokulma.fi 

Tasalanaukio 10
21200 Raisio
puh. 02 430 6677

Ma 9-18, Ti-Pe 9-17,La 9-13
kesälauantait suljettu 1.6 - 31.8
www.raisionnakokulma.fi